fbpx

ACCESS BARS TEHNIKA

Access Bars™  tehnika– je veoma prijatan tretman poput lagane masaže glave, koji se može primenjivati na bebama, trudnicama i svima koji smatraju da im je potreban. Izvodi se tako što se ruke polože na glavu klijenta ( koji leži ili sedi ) i aktiviraju se 32 tačke (Bars) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, strahova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o raznim oblastim života – izlečenju, novcu, starenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji … itd.

Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršcuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom. Zbog toga se često dešava da imamo osećaj kao da smo se zaglavili u nekom delu svog života odakle ne možemo ni napred ni nazad…

Bars tretmanom se lagano tope te guste, fiksirane energije zbog kojih smo zaglavljeni i ne znamo kako da izađemo iz začaranog kruga. Sa ovim tretmanom sa lakoćom otpuštamo sve ono što nam ne treba …

Bars™ tačke se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.

Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama života.

bars-tehnika

Osoba koja prima tretman:

  • ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena,
  • ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost,
  • treba da zna da nema neželjenih efekata i kontraidnikovanih stanja – može se primenjivati na bebama i trudnicama, zdravim i bolesnim ljudima
  • ne treba da veruje u Bars™ tretman da bi on delovao …

Posle primljenog Bars™ tretmana u najboljem slučaju ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom pogledu, a u najgorem slučaju možete se osećati lagani, opušteni kao posle izvrsne masaže.

Kome je Bars tehnika namenjena?

BARS™ tretman primenljiv na svima – jer je negujuć i nema neželjenih dejstava.

Preporučljiv je posebno ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, djacima, sportistima, ali i maloj deci i trudnicama … Kao i svima koji žele promenu u bilo kom segmentu života – ili samo žele da se dobro opuste i otpuste sve što ih pritiska.

Posebni rezultati primene Bars tretmana su primećeni u radu sa decom koja su hiperaktivna, nervozna, koja imaju strahove i blokade, probleme sa samopouzdanjem, snom i koncentracijom. Ovaj tretman ih nežno opusti i deca se raduju svakom sledećem tretmanu.

Takođe ljudi koji imaju strahove, blokade, nedostatak sna i koncentracije, odlično reaguju na ove tretmane i veoma brzo osećaju olakšanje. Menadžeri koji su pod konstantnim stresom, kada primaju Bars imaju bolji focus, više jasnoće i smirenosti i postižu bolje rezultate.

Šta donose Bars™ tretmani?

Ukoliko želite da saznate više o Bars™ obuci, kliknite ovde.

Često postavljana pitanja

To je lagana masaža glave, nežan dodir koji deluje potpuno opuštajuće i osvežavajuće na naše telo i misli. Kao kada na računaru pritisnete „delete“ dugme i izbrišete ono što vam više nije potrebno.

Tretman može trajati od 20 do 90 minuta, kod dece maksium 30 minuta.

Osoba legne na masažni sto i dobije tretman. Ukoliko nema stola, može se primati i u sedećem položaju, mada je mnogo prijatnije kada se leži.

Nema ograničenja, Bars može da se radi svakog dana, uvek kada je potreban.

To zavisi od razloga dolaska. Nema određenog broja, tri tretmana se preporučuju, ali to može biti i jedan ili deset …

Bars tretman nema neželjenih dejstava, može se raditi bebama, trudnicama, maloj deci i jako starim ljudima, biznismenima, sportistima i svima koji žele da se opuste i izbace suvišne misli iz glave.

Da, deca su posebno radosna kada rade Barse, jer imaju puno vesele, životne energije i na lagan način nauče da rade Barse odraslima kao i drugoj deci.

Da, moguće je raditi sam sebi kad god je to potrebno.

Ne, na obuci se uči metoda kako da ne preuzimate sadržaj drugih ljudi.
Kada dajemo Bars tretman, mi ga ujedno i primamo, to je proces davanja i primanja koji nam omogućava da se zajedno oslobodimo istih uverenja, viška sadržaja i buke u glavi.

Obuka traje 8 sati i to je potpuno dovoljno vreme za učenje. Sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela, filma i pauze za ručak. Svi polaznici daju dva tretmana, i dva primaju, i dobijaju priručnik, instrukcije i šeme za rad, kao i internacionalni sertifikat.

Da, posle obuke može odmah da se radi, što više vežbate efekti će biti sve bolji i bolji. Polaznici koji su završili obuku kod nas imaju grupu podrške- , priliku da dobiju sve informacije koje su možda zaboravili kao i priliku da vežbaju Barse jednom nedeljno u udruženju.

Može, ali ne izaziva toliko snažne efekte i rezultate. Osnova Barsa je nežan dodir glave i razmena. Na daljinu se obično rade energetske koučing sesije.

To je set verbalnih tehnika, pitanja i alata uz pomoć kojih dolazimo do cilja koji smo postavili kao predmet rada. Na jednostavan i lak način se oslobađamo različitih blokada, uverenja i suvišnog sadržaja koji nam više ne koristi. Veoma je efektani daje sjajne rezultate.

Uz pomoć savremenih tehnologija, moguć je online koučing.