fbpx

ENERGETSKI FEJSLIFTING

Energetski-facelift

Energetski Fejslift je tretman koji radi na energetskom nivou negujući vaše telo i pružajući mu mogućnost da izgleda i oseća se najbolje moguće. Čini da izgledate bolje i osećate se mladje, postajete osveženi, relaksirani, energizovani, podmladjeni. Vaše celo telo je na dobitku.

Tretman Energetski fejslift koristi višestruke energetske frekvencije koje leče telo i kožu, preokreću efekte godina i starenja, otpuštaju traume, aktiviraju ćelijsku memoriju i otpuštaju slojeve predrasuda koje imamo o sebi i svom telu. Za razliku od hemijskih tretmana koji inhibiraju izraz radosti i emocija na licu, posle ovog tretmana se povećava izražaj radosti, lakoće i sinhronizacija svih energetskih protoka u telu.

Samo posle jednog tretmana se vidi blistav i podmlađen izgled. Pored podmlađivanja, kroz ovaj tretman se brišu naša uverenja o starenju, prosudbe o sebi i svom telu, blokade i duboki zapisi koje nosimo u sebi. Tretman je veoma prijatan – terapeut polaže ruke na lice i glavu kijenta, čime se pokreće niz procesa …

Konkretni rezultati se vide u smanjivanju bora, svežini i čvrstini kože i povećanom tonusu mišića lica, opšti je osećaj zdravijeg i celovitog tela. Ali i u brisanju dubokih blokada koje nas sprečavaju da otpustimo stare tačke gledišta o sebi i tome kako naše telo treba da izgleda …

Kako može još bolje od ovoga?

Iz svih ovih tretmana pokazali su se odlični rezultati u radu sa klijentima, dinamična poboljšanja života uopšte i zdravstvenog stanja.
Svi tretmani uključujući i BARS, deluju podjednako dobro na bebe, trudnice, decu, muškarce i žene, bez obzira na starosnu dob i zdravstveno stanje. Nemaju kontraindikacija i mogu se raditi i na životinjama. Takođe ih možete raditi sami sebi, ali su mnogo dinamičniji kada nam neko drugi to radi.
Za svaki od ovih tretmana dobija se uputstvo za rad, tekstualni fajl i internacionalni sertifikat.
Tretman ili obuka odaberite sami.

Kako bi bilo da samo jednim telesnim procesom rešite više različitih tegoba na svom ili telima drugih ljudi?
Access Facelift™ se razlikuje od svih drugih postupaka zato što je nežniji, lepši i lakši za vas i vaše telo. U ovaj proces je uključeno 29 različitih energetskih frekvencija. Sam tretman je veoma snažan, a u isto vreme nežan i čudesno negujuć.

Ovde se ne radi samo o spoljašnjoj lepoti, već o otkrivanju onoga iznutra što je toliko dugo bilo zatvoreno. Ovo je seminar koji podmlađuje celo vaše biće i vaše telo. Da li je moguće osećati se i izgledati mlađe, vitalnije i zdravije bez ubrizgavanja botoksa, zabadanja igli i kreiranja drugih trauma za telo?

Radeći Access Facelift™ možete preokrenuti znake starenja na licu i stvoriti sličan učinak u celom telu. Ako ga ponavljate učestalo (barem 20 puta), učinićete efekte trajnim. Osvežićete i podmladiti svoje telo i tela ljudi na kojima radite.

Na ovom seminaru naučićete kako da koristite energiju da podignete i podmladite celo svoje telo kroz mekan, ugodan, umirujući i negujući dodir na vašem licu i vratu. U toku ovih sedam sati, vi ćete primiti i dati dva kompletna tretmana energetskog fejslifta. Učićete dva načina kako se radi ovaj tretman – kontaktno i bezkontaktno. Posle završene obuke, dobijate instrukcije za rad, šemu i priručnik, kao i internacionalni sertifikat i prijavljeni ste u Access Consciousness kao praktičar.

Učešće na obuci, ukoliko dolazite sa Balkana iznosi:

45.000 dinara ako pohađate prvi put

22.500 dinara ako imate od 16 do 19 godina ili pohađate drugi put

besplatno za decu do 15 godina uz prisustvo roditelja

– cene su određene zvaničnim cenovnikom od strane Access Conscuiosness-a i razlikuju se od države do države

Plaćanje se vrši preko računa firme. 

Access Facelift™ tretmani se širom celog sveta profesionalno pružaju u spa centrima, salonima za masažu, anti-age i salonima za lepotu i negu, wellness centrima itd.

Kome je namenjena obuka?

– maserima, terapeutima, kozmetičarima, reiki, wellness terapeutima,..
– mamama, tatama, bakama, deci i svima koji žele da učine nešto dobro za sebe i svoje telo.

Nema preduslova. Nema neželjenih efekata, možete raditi i sami sebi.