fbpx

ENERGETSKI FEJSLIFTING

Energetski-facelift

Energetski Fejslift je tretman koji radi na energetskom nivou negujući vaše telo i pružajući mu mogućnost da izgleda i oseća se najbolje moguće. Čini da izgledate bolje i osećate se mladje, postajete osveženi, relaksirani, energizovani, podmladjeni. Vaše celo telo je na dobitku.

Tretman Energetski fejslift koristi višestruke energetske frekvencije koje leče telo i kožu, preokreću efekte godina i starenja, otpuštaju traume, aktiviraju ćelijsku memoriju i otpuštaju slojeve predrasuda koje imamo o sebi i svom telu. Za razliku od hemijskih tretmana koji inhibiraju izraz radosti i emocija na licu, posle ovog tretmana se povećava izražaj radosti, lakoće i sinhronizacija svih energetskih protoka u telu.

Samo posle jednog tretmana se vidi blistav i podmlađen izgled. Pored podmlađivanja, kroz ovaj tretman se brišu naša uverenja o starenju, prosudbe o sebi i svom telu, blokade i duboki zapisi koje nosimo u sebi. Tretman je veoma prijatan – terapeut polaže ruke na lice i glavu kijenta, čime se pokreće niz procesa …

Konkretni rezultati se vide u smanjivanju bora, svežini i čvrstini kože i povećanom tonusu mišića lica, opšti je osećaj zdravijeg i celovitog tela. Ali i u brisanju dubokih blokada koje nas sprečavaju da otpustimo stare tačke gledišta o sebi i tome kako naše telo treba da izgleda …

Kako može još bolje od ovoga?

Iz svih ovih tretmana pokazali su se odlični rezultati u radu sa klijentima, dinamična poboljšanja života uopšte i zdravstvenog stanja.
Svi tretmani uključujući i BARS, deluju podjednako dobro na bebe, trudnice, decu, muškarce i žene, bez obzira na starosnu dob i zdravstveno stanje. Nemaju kontraindikacija i mogu se raditi i na životinjama. Takođe ih možete raditi sami sebi, ali su mnogo dinamičniji kada nam neko drugi to radi.
Za svaki od ovih tretmana dobija se uputstvo za rad, tekstualni fajl i internacionalni sertifikat.
Tretman ili obuka odaberite sami.

Kako bi bilo da samo jednim telesnim procesom rešite više različitih tegoba na svom ili telima drugih ljudi?
Access Facelift™ se razlikuje od svih drugih postupaka zato što je nežniji, lepši i lakši za vas i vaše telo. U ovaj proces je uključeno 29 različitih energetskih frekvencija. Sam tretman je veoma snažan, a u isto vreme nežan i čudesno negujuć.

Ovde se ne radi samo o spoljašnjoj lepoti, već o otkrivanju onoga iznutra što je toliko dugo bilo zatvoreno. Ovo je seminar koji podmlađuje celo vaše biće i vaše telo. Da li je moguće osećati se i izgledati mlađe, vitalnije i zdravije bez ubrizgavanja botoksa, zabadanja igli i kreiranja drugih trauma za telo?

Radeći Access Facelift™ možete preokrenuti znake starenja na licu i stvoriti sličan učinak u celom telu. Ako ga ponavljate učestalo (barem 20 puta), učinićete efekte trajnim. Osvežićete i podmladiti svoje telo i tela ljudi na kojima radite.

Na ovom seminaru naučićete kako da koristite energiju da podignete i podmladite celo svoje telo kroz mekan, ugodan, umirujući i negujući dodir na vašem licu i vratu. U toku ovih sedam sati, vi ćete primiti i dati dva kompletna tretmana energetskog fejslifta. Učićete dva načina kako se radi ovaj tretman – kontaktno i bezkontaktno. Posle završene obuke, dobijate instrukcije za rad, šemu i priručnik, kao i internacionalni sertifikat i prijavljeni ste u Access Consciousness kao praktičar.

Učešće na obuci iznosi:

36.000 dinara ako pohađate prvi put

18.000 dinara ako imate od 16 do 19 godina ili pohađate drugi put

besplatno za decu do 15 godina uz prisustvo roditelja

Plaćanje se vrši preko računa.

Access Facelift™ tretmani se širom celog sveta profesionalno pružaju u spa centrima, salonima za masažu, anti-age i salonima za lepotu i negu, wellness centrima itd.

Kome je namenjena obuka?

– maserima, terapeutima, kozmetičarima, reiki, wellness terapeutima,..
– mamama, tatama, bakama, deci i svima koji žele da učine nešto dobro za sebe i svoje telo.

Nema preduslova. Nema neželjenih efekata, možete raditi i sami sebi.