fbpx

MTVSS MOLEKULARNA STRUKTURA

mtvss-telesni-proces

Najmoćniji tretman polaganja ruku koji radi na svim nivoima regenerisanja tela. To je proces kroz koji se aktivira sposobnost tela da se obnovi i podmladi. Ovo je jedan od najmoćnijih alata u Access-u i vrlo često se koristi kod najtežih bolesti. Rezultati su odlični u radu sa artritisom, akutnim i hroničnim bolovima, slabim imunitetom, angine – upale krajnika, prostatitis, ženske bolesti, balansiranje hormona u kombinaciji sa Barsima.

Ukoliko se uradi 20 do 30 puta promeni kompletnu strukturu tela, donosi mir i olakšanje. Veoma je dinamičan i moćan.

Iz svih ovih tretmana pokazali su se odlični rezultati u radu sa klijentima, dinamična poboljšanja života uopšte i zdravstvenog stanja.
Svi tretmani uključujući i BARS, deluju podjednako dobro na bebe, trudnice, decu, muškarce i žene, bez obzira na starosnu dob i zdravstveno stanje. Nemaju kontraindikacija i mogu se raditi i na životinjama. Takođe ih možete raditi sami sebi, ali su mnogo dinamičniji kada nam neko drugi to radi.
Za svaki od ovih tretmana dobija se uputstvo za rad, tekstualni fajl i internacionalni sertifikat.
Tretman ili obuka odaberite sami.

MTVSS je deo tehnike Access Consciousness. To je jedan od najstarijih i najdinamičnijih Accessovih telesnih procesa. Često je on “alat izbora” za otklanjanje skoro svih telesnih tegoba. Polaganje ruku na telo je od dvanina bilo zastupljeno u svako domu, ovde učite kako da aktivirate određene energije koje veoma brzo donose mir i olakšanje u telu.

MTVSS doslovno otključava vaše zaključane ćelije i doprinosi aktivaciji vašeg regenerišućeg potencijala.
Ako jednom nedeljno radite MTVSS, sa 20-30 tretmana, potpuno ćete promeniti telesnu strukturu i vaše telo će izgledati onako kako je dizajnirano da bude.

Obuka se sastoji od teoijskog i praktičnog dela – za vreme obuke jednom primate i jednom dajete MTVSS tretman (svaki u trajanju od 90 minuta). Dobijate priručnik i internacionalni sertifikat da ste praktičari za MTVSS i osposobljeni da samostalno radite ovaj tretman. Za ovu obuku ne postoje preduslovi. 

Poput drugih Access-ovih telesnih procesa i MTVSS je nežan proces i zahteva samo blagi dodir ruku, bez ikakvog pritiska, preko odeće.

Učešće na obuci iznosi:

– 150 evra ako pohađate prvi put

 75 evra ako imate od 16 do 19 godina ili pohađate drugi put

– besplatno za decu do 15 godina uz prisustvo roditelja

Plaćanje se vrši preko računa u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom kursu NBS na dan uplate.

MTVSS se može upotrebiti na više načina: