fbpx

ACCESS BARS OBUKA

Na Access Bars™ obuci za jedan dan (8 sati) ovladaćete ovom tehnikom, praktičnim radom i teorijskim delom.

Preduslova nema, svako može da završi Bars tehniku.

Tokom seminara imćete priliku da se upoznate sa energijom osnivača tehnike Gary Douglas-a i Dr Dain Heer-a tako što ćete pogledati film u kome oni objašnjavaju kako se rade Bars™. Naučićete da dajete i primate tretmane, da postavljate svesna pitanja, kao i izjavu čišćenja (clearing statement). Naučićete još tri telesna procesa koja možete koristiti uz Bars ili posebno.

Seminar traje osam sati – uglavnom od 10 do 18h ako nije drugačije naznačeno, sa pauzom za ručak od 14 do 15h.

Nakon završenog seminara dobijate zvanje Bars Praktičara, dobićete priručnik sa detaljnim uputstvima, šemu sa Bars tačkama za rad i internacionalni sertifikat.

Posle završenog seminara moći ćete da u svakoj prilici pomognete sebi ili svojim najbližima, kao i da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu.

postanite-Bars-prakticar-1

Zašto biste naučili Bars™ tehniku ?

Kada postanete Bars praktičar, imate priliku da učite dalje i usavršavate se i postanete Bars Facilitator . Možete da pohadjate i sve ostale radionice iz Access Consciousness-a, jednodnevne Telesne procese, (Body Process) ili višednevne edukacije kao što su Foundation™ ( Temeljni nivo), Body Class (Trodnevni seminar o telu), Choice of Possibilities ™ ( Izbor Mogućnosti ) više informacija možete pogledati na zvaničnoj stranici:

http://accessconsciousness.com/

Kako može biti bolje od ovoga? – je samo jedan od alata koji ćete naučiti na obuci …

Ovo je tek početak vašeg divnog putovanja u polje svesnosti, a ja ću biti tu da vas vodim, ukoliko budete znatiželjni da se razvijate i dalje. Moja podrška tokom i nakon obuke je potpuna, a svi moji polaznici imaju priliku da posle obuke vežbaju Barse nekoliko puta mesečno na Bars razmenama koje organizujem. Sve detalje o daljoj podršci dobićete na obuci.

Access Consciousness™ osnažuje ljude kako bi znali ono što već znaju!

Učešće na obuci, ukoliko dolazite sa Balkana iznosi:

35.000 dinara ili 300e ukoliko pohađate prvi put
17.500 dinara ili 150e ukoliko pohađate drugi put ili imate između 16 i 18 godina
za decu do 15 godina obuka je besplatna uz roditelja koji pohađa obuku

– cene su određene zvaničnim cenovnikom od strane Access Conscuiosness-a i razlikuju se od države do države

Plaćanje se vrši bankarskom transakcijom na račun firme.

Često postavljana pitanja u vezi Bars obuke

To je lagana masaža glave, nežan dodir koji deluje potpuno opuštajuće i osvežavajuće na naše telo i misli. Kao kada na računaru pritisnete „delete“ dugme i izbrišete ono što vam više nije potrebno.

Tretman može trajati od 20 do 90 minuta, kod dece maksium 30 minuta.

Osoba legne na masažni sto i dobije tretman. Ukoliko nema stola, može se primati i u sedećem položaju, mada je mnogo prijatnije kada se leži.

Nema ograničenja, Bars može da se radi svakog dana, uvek kada je potreban.

To zavisi od razloga dolaska. Nema određenog broja, tri tretmana se preporučuju, ali to može biti i jedan ili deset …

Bars tretman nema neželjenih dejstava, može se raditi bebama, trudnicama, maloj deci i jako starim ljudima, biznismenima, sportistima i svima koji žele da se opuste i izbace suvišne misli iz glave.

Da, deca su posebno radosna kada rade Barse, jer imaju puno vesele, životne energije i na lagan način nauče da rade Barse odraslima kao i drugoj deci.

Da, moguće je raditi sam sebi kad god je to potrebno.

Ne, na obuci se uči metoda kako da ne preuzimate sadržaj drugih ljudi.
Kada dajemo Bars tretman, mi ga ujedno i primamo, to je proces davanja i primanja koji nam omogućava da se zajedno oslobodimo istih uverenja, viška sadržaja i buke u glavi.

Obuka traje 8 sati i to je potpuno dovoljno vreme za učenje. Sastoji se iz teorijskog i praktičnog dela, filma i pauze za ručak. Svi polaznici daju dva tretmana, i dva primaju, i dobijaju priručnik, instrukcije i šeme za rad, kao i internacionalni sertifikat.

Da, posle obuke može odmah da se radi, što više vežbate efekti će biti sve bolji i bolji. Polaznici koji su završili obuku kod nas imaju grupu podrške- , priliku da dobiju sve informacije koje su možda zaboravili kao i priliku da vežbaju Barse jednom nedeljno u udruženju.

Ne može. Osnova Barsa je nežan dodir glave i razmena. 

To je set verbalnih tehnika, pitanja i alata uz pomoć kojih dolazimo do cilja koji smo postavili kao predmet rada. Na jednostavan i lak način se oslobađamo različitih blokada, uverenja i suvišnog sadržaja koji nam više ne koristi. Veoma je efektani daje sjajne rezultate.

Uz pomoć savremenih tehnologija, moguć je online koučing.

NEURONAUKA O BARSIMA
Ispitivanje Access Bars koje je izvršio neuro naučnik Dr. Jeffrey L.Fannin

Ovo je ispitivanje onoga šta se dešava u mozgu pre i posle Access Bars tretmana, koje je prezentovao Dr.Jeffrey L.Fannin, sa Gary Douglasom i Dr. Dain Heerom, kreatorima Access Consciousnessa.
Snimljeno je na Secret Knock Konferenciji u San Dijegu, Kalifornija, u martu 2015 godine.

Barsi su sama suština i temelj Access Consciousnessa. Ovo može da bude polazna tačka velike avanture i nešto što darujete svom životu da vam pomogne u kreiranju više lakoće u svemu.

Dr. Dain Heer je rekao: “Postoje dve stvari koje će sve promeniti u vašem životu …. Access Bars i IZBOR. Zvuči suviše dobro da bi bila istina? Verujte mi, ja sam postigao!
Sve sam probao pre nego što sam otkrio Access Bars. Bukvalno. I tokom nedelja, kada sam napravio dil sa univerzumom, da ili će se moj život promeniti funkcionalno, ili me neće biti, Bars je ušao u moj život.

Tokom proteklih 15 godina sam sličnu priču čuo od desetina hiljada ljudi… da Barsi izgledaju suviše dobro da bi bili istiniti. A, ipak, ako im date šansu (i sebi) sve se može promeniti.
Na nedavnoj konferenciji, koja se zove Secret Knock, Gary Douglas i ja smo imali čast da prezentujemo Access Consciousness. Posle naše prezentacije sreli smo se sa Dr.Jeffrey L.Fannin, neuro naučnikom koji se bavi analizom mozga i kognitivnih sposobnosti već 15 godina.

Odlučio je da izvrši improvizovanu analizu onoga šta se dešava u nečijem mozgu posle jednog bars tretmana. Ono što je saznao je bilo toliko fenomenalno da ga je oborilo s nogu!’’

Dr.Jeffrey L.Fannin je na polju neuro nauke preko 15 godina i kreator je Centra kognitivnog poboljšanja. Da saznate više o njegovom radu idite na:

https://thoughtgenius.com/