fbpx

online program

Ženski kod
7.4.2022. u 19 časova

Na Blagovesti kreće putovanje od 7 milja.
Jesi li spremna za jedno nezaboravno putovanje - gde ćemo proći kroz sebe i svoje ženske pretkinje da zajedno osvestimo, osetimo i osvetlimo, naš jedinstveni, ženski unutrašnji ritam? Ovo je putovanje u kome ćemo osloboditi naš ženski rod - otkrivajući naš Ženski Kod - kroz koji ćemo očistiti sve vremenske linije naših pramajki za naše buduće generacije.

O čemu se radi?

Ova važna tema se provlači kroz svaki naš ženski susret u poslednje vreme i traži sve više pažnje i energije … A to je oslobađanje od nasleđa koje prati naš ženski rod, a koje se odnosi na patnju, bol, tugu, krivicu, žrtvovanje, služenje i pokoravanje … Oslobadjanje od nasleđa žena čiju krv nosimo u sebi i koju osećamo svakim udahom, svakim atomom svog bića i koje nas opominje da smo MI došle da to promenimo. Da očistimo u ime onih koje su bile, za one koje tek dolaze. 
Ta nasleđa i obrasci koje nosimo utkane u sebi kao žigove pojavljuju se i kao senke podesćaju nas da smo baš MI danas ovde da očistimo energiju žene koja se žrtvuje, potiskuje, trpi, ćuti – “za veće dobro”.
Bez obzira na to gde smo, kakve smo, odakle smo, mi smo sve iste, jer smo samo ŽENE.

Žene koje traže odgovore i rešenja na pitanja koja kao odjek postoje u svakoj od nas:

– Kako da se razvežemo od generacijskog nasleđa koje nosimo na svojim plećima kao i sve žene iz naše porodice i našeg roda?

– Kako da izađemo iz tog začaranog kruga „ večne majke“ koja je žrtva, one koja nikad nije dovoljno dobra, one koja se uprkos svoj emancipaciji i dalje duboko u sebi bori da pomogne svojim pramajkama da se oslobode, kako bi i same sebe danas oslobodile?

– Kako da oslobodimo sebe i time sve one žene koje su bile pre i koje će doći posle nas?

– Kako da prestanemo da udovoljavamo drugima zarad mira i počnemo da živimo za sebe i kroz sebe ?

Naravno mi smo usvojile i nasledile mnoge vrline od naših ženskih predaka, kao što su istrajnost, hrabrost, snaga, izdržljivost, čestitost, upornost … koje nam pomažu u životu, a sa ovim drugima (gorepomenutim) koje nosimo kao teret nosimo se mnogo teže – iskaču nam u raznim oblastima života, u odnosu sa muškarcima, decom, drugim ženama, na poslu…

Da li je sada vreme da se to promeni?

Ako želite da se uistinu oslobodite okova koje nosite kao žene, bilo da ih možda tek sada osvešćujete ili ih poznajete već dugo…
Ako želite da prokrčite put za buduće naraštaje, za druge žene…
Ako želite da živite svoju božansku svrhu bez tereta i nasleđa koje vuče unazad,Onda je ovo putovanje za vas.

7. April u 7h (19h) na Blagovesti posebna ženska ekipa kreće na putovanje od 7 milja… – Ženski Kod – da li idete zajedno sa nama?

Na ovo putovanje se ne ide sama, već u ZAJEDNIŠTVU SA DRUGIM ŽENAMA

Neizmerno ti se radujemo!

Struktura radionice

7 uživo predavanja preko Zoom-a

7 nedelja po 70 minuta

Snimci dostupni na vašem telefonu još mesec dana nakon radionice

Investicija za ovu radionicu iznosi 200 evra u dinarskoj protivvrednosti – uplate se vrše preko dinarskog računa za Srbiju, preko deviznog za inostranstvo ili putem PayPal-a.