fbpx

Danica P.

Drage moje, želim sa vama da podelim jedno iskustvo:
Pre dva meseca sam dobila od moje divne prijateljice i mentora Jelene Milanović poziv za njenu autorsku online radionicu Izaberi Sebe. Bez da uđem u zaključke kako mi još jedna radionica nije potrebna jer sam ih već toliko prošla (uz Jelenu skoro sve!), mimo uverenja da već imam sve alate, znanje, podršku i promene, ja sam sebi postavila jednostavna pitanja: Ako ovo izaberem, kakav će mi život biti za 3 godine?
Ako ovo ne izaberem, kakav će mi život biti za 3 godine?

7 nedelja online radionice sa Jelenom i sjajnom grupom mi je donelo toliko više jasnoće i ubrzanja da se bukvalno iz dana u dan otvaraju nove mogućnosti i prostor kojem sam težila oduvek. Alati koje smo dobili su toliko lagani, primenljivi i ako hoćete i zabavni, okrepljujuće meditacije, podrška i kontinuitet kroz 7 nedelja su za mene učinili čudo. Kreirala sam nove izvore prihoda i poslovne saradnje, svesne prijateljske i porodične odnose koji su konačno u harmoniji. Okružena inspirativnim osobama, postala sam Bars voditelj i ponovila Temeljni tečaj. Sada se spremamo za Access Body Class u maju! Zaista, šta je sve jos moguće?

Jednostavan alat i pitanje: da li je ovo lagano i zabavno za mene i ako izaberem ovu radionicu, kako će mi život izgledati za 3 godine? Ako ovo ne izaberem, kako će mi život izgledati za 3 godine?
Moj život, već nakon 2 meseca izgleda drugačije.