fbpx

Radionica – Svesna pitanja – osnovni nivo

Radionica  – Svesna pitanja – osnovni nivo

Da imam sat vremena da rešim problem od kog mi zavisi život, prvih 55 minuta bih proveo tražeći odgovarajuće pitanje koje ću postaviti. Jer kada znam pravo pitanje, tada znam da mogu rešiti problem za manje od 5 minuta.

Albert Einstein

            Učeći Access Consciousness™ (osnivači Gary M. Douglas i dr Din Heer) već dugi niz godina, jedan od mojih najomiljenijijh alata za život, pokretanje energije i rad sa ljudima su svesna pitanja.

Trebalo mi je dosta vremena da ih usvojim i “da prezupčim” da više ne funkcionišem iz tvrdnji i zaključaka, već da postavljam svesna pitanja.

Ja sam ih nazvala svesna.

Jer su mi davala svesnost, svakoga dana sve više i više. I dan danas za sve što hoću da promenim, postignem, dostignem, rešim, ja postavljam pitanja.

            Nisam ih ja izmislila, niti patentirala. Ja ih samo koristim svakodnevno već dugo godina i živim odličan život po svojoj meri. Ako želite mogu da naučim i vas.

Svesna pitanja su dar čovečanstva i odgovor na sva naša pitanja, dileme i potrebe.

(Da vas ne zbuni – u raznim koučing tehnikama koriste se pitanja, ali ne na ovaj način, ovde je poenta postavljati pitanje bez davanja odgovora i tvrdnji, već samo kao alat za sticanje više svesnosti i otvaranje novih svekolikih mogućnosti koje postoje u Univerzumu … zanimljivo veoma, zar ne?)

Kada jednom naučite da ih koristite, bićete mnogo srećniji, bogatiji i zadovoljniji u svom životu. Ohrabrujem vas da istrajete u svom putu promene koristeći ovaj divan i jednostavan alat.

Sa ovakvom vrstom pitanja srela sam se prvi put kada sam naučila tehniku Access Consciousness i Bars, laganu tehniku masaže glave koja služi otpuštanju stresa i blokada.

Pitanja koja sam tu naučila podstakla su me da dublje istražim taj fenomen i od tada sam očarana varijacijama i mogućnostima koja nam svesna pitanja otvaraju.

Svesna pitanja su mi otvorila mnoga vrata, i znam da će i vama, ako naučite pravilno da ih postavljate.

Iskreno verujem da ćete i Vi uživati i zabaljati se sa nizom zanimljivih pitanja koja ćete sa lakoćom svladati.

Hvala vam što ste toliko svesni da upravo sada čitate ovo štivo.

Šta je potrebno da se uključite u sistemsku promenu svoje realnosti?

Pozivam vas na radionicu na kojoj ćete naučiti KAKO.

Struktura radionice Svesna pitanja:

  • 4+1 Q&A predavanja 
  • Zatvorena fb grupa za pitanja i podršku
  • Snimci koji ostaju još mesec dana nakon radionice
  • Uključen je i priručnik i radni listovi u pdf formatu

Sadržaj:

OSNOVNI NIVO

I nedelja – opšti deo

II nedelja – telo i zdravlje

III nedelja – odnosi

IV nedelja – novac

Kada: 02.02.2022. u 7h (19h)

Gde: Online na vašem telefonu ili kompjuteru putem Zoom platforme.

Trajanje: 4 nedelje

Učešće: 200 eura u dinarskoj protivvrednosti – uplate su preko dinarskog  računa za Srbiju i preko deviznog za inostranstvo

Kako može još bolje od ovoga i šta je sve moguće