fbpx

11. i 12. novembar NLP vikend sa Jelenom Milanović - UŽIVO i ONLINE

nikad nije kasno za srećno detinjstvo

Želiš da unaprediš svoj život?
Želiš harmonične odnose sa partnerom, decom, kolegama?
Želiš bolji posao, više novca?

Ako je i jedan od ovih odgovora da, to znači da želiš jednostavan život, sa više lakoće, a manje drame. To znači da tragaš za skladom unutar sebe, a to znači da si na pravom mestu!

NLP Vikend sa mnom je jedan od načina da vidite kako izgleda učiti od mene, kroz interaktivna predavanja i niz zabavnih, edukativnih, i energetskih vežbi.
U ta dva dana ponećete mnoštvo korisnih alata koje možete koristiti već odmah u bilo kojoj situaciji. Komunikacija, percepcija drugih ljudi, izbor, cilj… Sve su to stvari o kojima znate sigurno mnogo… Ali kako ih uključiti u svoj život da rade za vas – to ću vas učiti na ovom NLP vikendu. Dobićete mnogo uvida i korisnih informacija za svakodnevni život. Vikend radionica traje dva dana (subota i nedelja) od 10 do 17h i održava se u Beogradu uživo i online za sve koji ne mogu lično da dođu. 

Učešće na NLP vikendu je 20.000 dinara ako plaćate iz Srbije ili 180 eura ako plaćate iz inostranstva (i računa vam se kao prvi modul osmomesečne edukacije za NLP practitioner).

Dobijate sertifikat mog edukativnog centra Beoholis, sa kojim možete nastaviti dalju NLP edukaciju kod mene. 

NLP Praktičarska edukacija počinje 11/12. novembra i traje 8 meseci po 1 vikend mesečno.
Radionica se može slušati kao posebna radionica

Sva predavanja i vežbe održavaće se online i uživo.

Prednost online edukacije je višestruka, a najvažnija stavka je da vam snimljeni materijali svih modula ostaju svih 8 meseci koliko traje edukacija, tako da ih možete slušati kad god poželite.
(Ja dok sam učila NLP sve je bilo uživo i snimanje je bilo strogo zabranjeno, tako da sve što sam čula i zapisala ostalo je, a to nije ni malo isto, kao kada možete da slušate iznova i iznova i svaki put da usvajate znanje na drugom nivou.)
Dinamika održavanja praktičarskog treninga je svaki treći vikend u mesecu + 1 susret mesečno za vežbe i pitanja u trajanju od 2h između modula

PO ZAVRŠETKU DOBIJATE AKREDITOVANI SERTIFIKAT NLP GLOBAL STANDARDS ASOCIJACIJE KAO NLP PRAKTIČAR. ZNANJE STEČENO NA OVOJ EDUKACIJI I OVAJ SERTIFIKAT VAM MOGU VEOMA DOPRINETI U POSLOVNOM I PRIVATNOM ŽIVOTU upravo tako su doprineli meni i mojoj porodici.

Šta je to NLP?

Neurolingvističko programiranje (NLP) je najpoznatiji svetski model komunikacije. To je metodologija uspeha koja je nastala sedamdesetih godina dvadesetog veka, a osnovali su je Džon Grinder, profesor lingvistike i Ričard Bandler, matematičar i psiholog.
NLP nam služi kako bismo prvenstveno uspostavili dobru komunikaciju sa sobom, što dovodi do toga da bolje razumemo svoje postupke, odluke i potrebe.

NLP nam pomaže da sami sebe motivišemo, kako bismo unapredili svoj posao, partnerske odnose, ali i razvili svoje komunikacione sposobnosti sa drugim ljudima. Takođe, proučavajući NLP lakše možemo uvideti na koji način možemo prići ljudima kako bismo se bolje razumeli i uspostaviti usaglašenost sa njima, kako bismo ostvarili uspešan odnos ili poslovnu saradnju.

NLP Praktičarski trening daće ti sve što je potrebno da to i postigneš. Dobićeš konkretna znanja o tome kako da živiš u skladu sa sobom u ovom brzom i neizvesnom vremenu koje se stalno menja.

Moje ime je Jelena Milanović,
ja sam akreditovani NLP trener asociacije NLP Global Standards

Pre desetak godina bila sam na raskrsnici svog života i krenula sam u traganje. Vikend radionica na kojoj sam tada bila (NLP starter) bila je samo okidač, koji je pokrenuo lavinu promena u narednim godinama mog života. Tada sam radila u korporaciji kao viši menadžer.

Tada nisam znala da ću već nakon tri godine promenti svoj karijeru i postati Facilitator Access Consciousness tehnika, Life i Business Coach i samo deset godina kasnije postati NLP trener. Život je zaista čudesan, ako ga posmatramo nelinearno…

Danas sam srećna jer mogu sa vama da podelim svoja znanja iz mnogih tehnika i modaliteta koje sam proučavala, i integrisala ih u ovaj Praktičarski trening.

jelena-milanovic-nlp

Zašto baš ja držim ovaj trening?

MODULI

1. MODUL

nikad nije kasno za srećno detinjstvo

11/12 novembar

2. MODUL

Skriveno blago u nama

3. MODUL

Putovanje od 1000 milja

4. MODUL

Bogatstvo izbora u svetu u kome živimo

5. MODUL

Imaginacija najbolji doživljaj sveta u kome živimo

6. MODUL

Promena kreće iznutra

7. MODUL

Ključevi razumevanja sebe i drugih

8. MODUL

Naši nesvesni filteri

UČEŠĆE

Učešće na edukaciji iznosi 1300 eura ukoliko plaćate na rate ili 1100 eura ukoliko plaćate pun iznos u celosti (plaćanje je preko računa u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate)
– polaznici iz inostranstva uplatu vrše na devizni račun
– maksimalni broj učesnika je 25 kako bih se posvetila svima ponaosob
– ukoliko dolazite sa nekim članom porodice, druga osoba ima popust 30% na edukaciju

Pišite mi za besplatne konsultacije: