fbpx

NLP praktičarski trening

22. oktobar 2022 nova generacija

Želiš da unaprediš svoj život?
Želiš harmonične odnose sa partnerom, decom, kolegama?
Želiš bolji posao, više novca?

Ako je i jedan od ovih odgovora da, to znači da želiš jednostavan život, sa više lakoće, a manje drame. To znači da tragaš za skladom unutar sebe, a to znači da si na pravom mestu!

Kad jednom naučiš kako da sa lakoćom pokreneš svoje unutrašnje motore, ne postoji ništa što te može zadržati na tvom putu ka sjajnom životu.

Šta je to NLP?

Neurolingvističko programiranje (NLP) je najpoznatiji svetski model komunikacije. To je metodologija uspeha koja je nastala sedamdesetih godina dvadesetog veka, a osnovali su je Džon Grinder, profesor lingvistike i Ričard Bandler, matematičar i psiholog.
NLP nam služi kako bismo prvenstveno uspostavili dobru komunikaciju sa sobom, što dovodi do toga da bolje razumemo svoje postupke, odluke i potrebe.

NLP nam pomaže da sami sebe motivišemo, kako bismo unapredili svoj posao, partnerske odnose, ali i razvili svoje komunikacione sposobnosti sa drugim ljudima. Takođe, proučavajući NLP lakše možemo uvideti na koji način možemo prići ljudima kako bismo se bolje razumeli i uspostaviti usaglašenost sa njima, kako bismo ostvarili uspešan odnos ili poslovnu saradnju.

NLP Praktičarski trening daće ti sve što je potrebno da to i postigneš. Dobićeš konkretna znanja o tome kako da živiš u skladu sa sobom u ovom brzom i neizvesnom vremenu koje se stalno menja.

Na ovoj edukaciji dobićeš znanja o tome kako da:

stekneš više samopouzdanja

uspešno komuniciraš sa partnerom, decom, kolegama

se oslobodiš ograničavajućih uverenja

postaviš održive ciljeve

pokreneš svoju motivaciju i onda kada misliš da je nemoguće

u svakom trenutku podigneš nivo svoje energije i motivacije

probudiš volju za životom, rastom napretkom

imaš zdrav život vredan življenja

Moje ime je Jelena Milanović, ja sam akreditovani NLP trener asociacije NLP Global Standards.

Pre desetak godina bila sam na raskrsnici svog života i krenula sam u traganje. Vikend radionica na kojoj sam tada bila (NLP starter) bila je samo okidač, koji je pokrenuo lavinu promena u narednim godinama mog života. Tada sam radila u korporaciji kao viši menadžer.

Tada nisam znala da ću već nakon tri godine promenti svoj karijeru i postati Facilitator Access Consciousness tehnika, Life i Business Coach i samo deset godina kasnije postati NLP trener. Život je zaista čudesan, ako ga posmatramo nelinearno…

Danas sam srećna jer mogu sa vama da podelim svoja znanja iz mnogih tehnika i modaliteta koje sam proučavala, i integrisala ih u ovaj Praktičarski trening.

Žašto baš ja držim ovaj trening?

Moduli

1. modul

22/23 oktobar

2. modul

3. modul

4. modul

5. modul

6. modul

7. modul

8. modul sertifikacija