fbpx

Kada biste mogli da budete bilo šta, šta biste izabrali u svom životu

Šta mislite kada biste mogli da budete bilo šta, sta biste izabrali u svom životu? Da li biste se zapitali šta biste izabrali?

Sve što dajemo to i primamo

Mene je sam život naučio da biram i da imam svest o tome da svaka moja misao, svaka moja želja koja je odaslata u Univerzum, kreira neku budućnost. Shvatila sam da treba dobro da pazim šta mislim, na koji način postupam sa ljudima, svojim poslom, porodicom, prijateljima, svojim partnerom, jer sve što dajemo, mi to i primamo.

Kada mi neko dođe i kaže: “Moj posao nije dobar, nisam zadovoljan/na vezom, sve bi to moglo biti mnogo bolje, u početku je bilo mnogo bolje…”, ja prvo upitam: “Koliko ste tome posvećeni sada, a koliko ste bili tome posvećeni u početku?”

Koliko ste posvećeni svom životu

I sada vas pitam: ” Koliko ste zaista posvećeni sebi i koliko ste posvećeni svom životu?  Koji su to izbori koji su definisali vaš sadašnji život, odnose, zdravlje? Koliko sebe dajete onim poljima koje vam trenutno “škripe” u životu?

Mi smo ljudi skloni tome da kada nam je nešto jako bitno, da se tome damo celi, kampanjski. A zaista je potrebna konstantna posvećenost svakog dana oblastima života koji su nam važni, koje želimo da poboljšamo.

Zapišite da biste osvestili

Zapišite i osvestite koliko ste kojoj oblasti posvećeni u ovom trenutku. Koliko ste posvećeni poslu, karijeri, vezi, partneru, kući, svom telu … i tako vidite na čemu biste mogli poraditi da biste bili srećniji, ispunjeniji i zadovoljniji.

Ja često pravim takve testove sama sebi i kada nisam nečim zadovoljna ja se pitam: Šta je potrebno da se ovo promeni? Šta mogu uraditi odmah da se nešto popravi?
Ova pitanja i vi možete da koristite kao alat za sve što želite da promenite i poboljšate u svom životu.

Koja energija prostor i svesti ja mogu biti da uradim to sa potpunom lakoćom? 
Ovo je takođe jedno lepo i neobično pitanje koje možete koristiti svakodnevno kao alat.

Tri koraka da biste započeli promene

Kao rezime ovog teksta, želim da istaknem i naznačim šta bi bilo dobro da uradite:

1. Zapišite na papir koliko ste kojoj oblasti života posvećeni
2. Postavljajte ova pitanja
3. Pišite mi i da vidimo šta je to možete da promenite u svom životu ukoliko to želite ❤

Pozdravljam vas lakoćom, radošću i slavljem 😊