fbpx

Joyful face - promena paradigme mladosti

Lepa si i mlada onoliko koliko su ti oči žive i koliko u njima ima radosti!

Dobro došle u program JOYFUL FACE - ovaj program će vam pokazati kako se možete osećati fantastično i ispunjeno, a u isto vreme smanjiti efekte godina i hronološke starosti na svom licu i telu.

O čemu se radi?

Naše lice je slika našeg života. Na njemu se oslikavaju sva sećanja, iskustva, radosti, tuge, brige, strahovi, smeh i suze. Na našem licu i ostaju kao zapisi sećanja koja se vremenom urezuju u fine tanke i duboke linije. Svaka od tih linija priča svoju priču iz ovog ili nekog od prethodnih života. Zato neko ko je veoma mlad po godinama može izgledati dosta starije, a i suprotno. Svako od nas ima neke svoje priče, koje mogu da se ispričaju i na neki drugi način, a ne tragovima na licu. Naše lice treba da bude vitalno, sveže, vibrantno i puno radosti bez obzira na to koliko imamo godina.

Pre mesec dana pokrenula sam jedan besplatni projekat namenjen ženama. Organizovala sam set od 7 jutarnjih radionica pod nazivom Joyful Face. Ideja mi je bila da svako jutro radimo energetske vežbe kroz nežnu aktivaciju naše ženske prirode, da pristupimo sebi iznutra i da samim tim pokrenemo energiju vibrantne mladosti na licu i telu. Suština svega je zapravo bila da učesnice uvide da uprkos svemu što rade spolja, nema ništa bez kontinuiranog unutrašnjeg rada, bez nežnog dodira sebe prvo iznutra, pa onda i spolja.

Rezultati su bili fascinirajući!!

Od splašnjavanja otoka na licu, izbacivanja vode iz tela, do zategnutosti i sjaja na licu i u očima. Učesnice su prijavljivale svakodnevne komplimente koje su dobijale tih dana od ranog jutra! I ne samo to, osećale su se poletom, radosno i sveže! Razlog tome je aktivacija energetskih procesa koje smo radile sedam dana svako jutro po 30 minuta. Ti energetski procesi deluju na celo telo na ćelijskom nivou. A svaka ćelija u našem telu komunicira jedna sa drugom i prenosi informacije. Svaka ćelija sluša i prima sve vaše misli i emocije, bilo da ih izgovarate glasno ili u sebi. 

Možete staviti botox i hijaluron na lice, možete raditi mnoge tehnike, meditirati, tihovati, vežbati jogu lica, face fitnes i sve  drugo što postoji na svetu, nemam ništa protiv toga. Sve je to vaš lični izbor. 

Ali.

Ako nemate kontakt sa sobom, sa svojom unutrašnjošću, ako nemate kontakt sa svojom istinskom prirodom, ako ne dotaknete taj deo sebe koji žudi za vama,  vaše lice će i dalje biti samo maska. Lepa maska bez kontakta sa svojim CENTROM. 

Možda će usled svih tih intervencija vaše lice (trenutno) izgledati bolje, ali će se vratiti na “staro” čim istekne dejstvo toga što ste primenili. 

Jedini recept da vaše lice ima trajnu energiju vibrantne mladosti je da budete dubinski bliske sa sobom. Tada se vaša mladost i vibracija radosti oslikava u čitavom vašem življenju, a najviše kroz oči.  A vaše oči su pravi pokazatelj vaše dobi. 

Koliko vaše oči imaju radosti u sebi? 

 

To je merodavno – pogledajte se u ogledalo i iskreno recite sebi – ima li i dalje onih iskrica u oku?
Iako nema, nemojte očajavati, možemo i to promeniti.
Samo vas molim da shvatite ovo jer je mnogo važno – ono što je unutra – reflektuje se spolja.
Da bi nam lice bilo mladoliko i vibrantno, puno radosti potrebno je da pročistimo energiju koja se ubajatila, zaustavila i blokirala u nama. Sve što doživimo tokom dana, meseci, godina, zabeleženo je na našem licu. Sve što nismo izgovorile, preradile, očistile, zaključale smo u sebe i to se pojavilo na našem licu kao bora, fleka, neravnina, kao potvrda one realnosti u kojoj živimo. I to je ok, to je život pisao našu priču na našem licu.
Zato prvo unutrašnji rad, a onda dalje slobodno izaberite sve sa čime ste usklađene, (pa i neka je botox, hijaluron, ili šta god bilo što vi želite … )

Evo šta su neke od polaznica rekle o 7 dana JOYFUL FACE:

“Čarobnice, povela si nas u iedan svet gde je sve moguće, gde se stvari menjaju u deliću sekunde i gde svedočimo malim i velikim čudima. Znala sam sa posroji iseljenje svetlosću ali da je moguće ovako jednostavno da se desi to nisam znala! Zapravo nisam ni ocekivala da cu u jutarnjim susretima sa tobom da se resim otoka na nogama. Ja plesem, letim, kao leptiric sam! O divna Jelena, sta ie sada sve moguce za mene??!? Zelim da kupim radionice po promo ceni. Ovo ie blago hvala ti mila.” Sanja

“Želim Vam se od srca zahvaliti na jutrima koja su u meni probudila ŽENU KOAJ SAM NEKAD BILA! Ženu koja se raduje jer postoji! Ženu koj sebi dozvoljava da sanja ponovo! To kako vodite vežbe, sa kliko topline, milosti i mudrosti govorite, ja do sada nisam imala prilike da čujem od nekog drugog. Iz Vas zrači svjetlost koja se prenosi na svakog ko je u vašem prisuatvu. Želim da učim id vas. Želim jos te energije. “ Ana

“Jelena draga ja ne mogu da dodjem sebi od soka ja sam pre par meseci operisala 3 zuba i sinus pre 3 dana bol otok i Vi jutros govorite svetlo plava boja resava upalne procese , nestao mi otok , cerka ne veruje ona htela da zove da mi snime ponovo hvala do neba” Mira

“…želela bih da imam ovaj ciklus predivnih jutra jer toliko promena se vidi nakon ovih sedam jutara aktiviranja,ono šta je najviše primetno je to da sam toliko smršala u licu da moja mama ne može da veruje,inače mi je bas bilo prilično okruglo lice a sada…predivno i pitam se sta je sve još moguće i kakva čuda bi se desila ne samo sa licem već i sa celim telom i mojim unutrašnjim stanjem kada bih svakog jutra imala aktivacije…” Milena

Zamisli, kako bi bilo kada bi se svakog jutra povezivala sa energijom vibrantne mladosti?
Kako bi bilo da svakog jutra dok vežbaš, šetaš, ležiš u toplom krevetu ili piješ kafu, imaš pristup ovoj energiji i snimcima koji te osvežavaju, obnavljaju i regenerišu na ćelijskom nivou.
Kako bi tvoj dan izgledao kada bi svako jutro počinjalo aktivacijom energija vibrantne mladosti?

Ovaj materijal koji je kreiran na našim jutrenjima je potpuno autentičan i snimljen u izvornom obliku kako bi se mogla osetiti energija i procesi kroz koje smo prolazile tokom svih sedam dana. Ukoliko želiš da ga imaš trajno sada je prilika da ga nabaviš.

Možeš slušati ovu aktivaciju samo 1 dan i biće ti prijatno primetićeš odmah promenu u energiji.
Možeš je slušati 7 dana i videćeš kako si svakog dana sve bolje i bolje.
Ako je slušaš 14 dana videćeš da su rezultati očigledni.
Ako slušaš 21 dan, promena ulazi u tvoj sistem i deluje da se stvore nove neuronske veze u tvom mozgu koje počinju da emituju nova uverenja o mladosti i vibrantnosti tvog lica i tela.
Ako je slušaš barem tri meseca svakodnevno, sama možeš svedočiti čaroliji ne samo na svom licu i telu, već u čitavom tvom životu.
A ta čarolija će se izlivati na sve oko tebe, to znaš.

Struktura programa

7 snimljenih radionica

7 dana po 30 minuta

Snimci trajno dostupni na vašem telefonu

Ukoliko želite da pristupite programu – možete ga kupiti po ceni od 6000 dinara – dobijate 7 originalnih autentičnih radionica od po 30 minuta (ukupnog trajanja oko 3,5 sati ) za svaki dan u nedelji.