fbpx

Inspiracija duše

Inspiracija za ovu priču počela je davno, kada je moja Duša još bila u nejasnim obrisima šta želi. Stalno mi je davala signale da nešto nije kako treba, ali nisam je baš razumela, zapostavljala sam je nesvesno, jureći karijeru koja je, istina, bila uspešna i priznata. U dve komapnije, bila sam veoma uspešna i prihvaćena dobar niz godina… Ali moja Duša je pored svih materijalnih dobara i priznanja i dalje bila prazna.

Ona je htela slobodu. Ona je htela više izbora, više mogućnosti, više radosti!

Tako je nastala priča koja se zove Soullness – prvi wellness po meri Duše.
Duša je ono što zasigurno nikada nije odvojeno od nas, ono što nas čini specifičnima, posebnima, ono što nas odvaja od drugih i po čemu nas pamte. Ono što ostaje posle nas … Često je zapostavljamo i ne slušamo njen tanani glasić koji nas savetuje i usmerava u kom pravcu treba da idemo. Često se oglušujemo o vapaj naše Duše i idemo nekim putevima koji nisu njen izbor, već izbori našeg uma, partnera, roditelja, nasledja, pogrešnih uverenja. I ona pati … A posle nekog vremena i mi patimo, iako možda i ne znamo zašto. A znamo da osećamo neku “prazninu u duši”. I to nije fraza, ta praznina je stvarno osećanje kojim nam naša duša poručuje da joj se vratimo.

Prisetite se – koliko ste puta izdali sebe i uradili onako kako to drugi žele? Koliko ste puta rekli DA, a mislili ste NE? Koliko ste puta progutali reči koje je trebalo da izgovorite? I sve je to ostalo negde u našoj Duši.

U Soullness- u ćemo zajedno oživeti svoju Dušu, otkriti njene želje, njenu (a ustvari našu svrhu), i dati nove boje našem životu.

Soullness je život u saglasju sa svojom dušom, način pronalaženja sebe, duhovni wellness.

Otvorite vrata svoje duše i otkrijte svoju stvarnu svrhu.

Otkrijte to Beskonačno Biće u sebi …

Hvala vam što ste ovde …

Ukljucite se u ozbiljnu promenu – naucite da osluškujete i volite svoju Dušu!