fbpx

I to će proći

Draga divna bića dobar dan,

Kako se osećate ovih dana? Jeste li uspeli da pronađete svoj unutrašnji mir?
Da li stalno pratite vesti i nove informacije, ili ste se posvetili učenju i svom unutrašnjem biću?
Jeste li okrenuti ka spolja, ili ka unutra?
Kada slušamo vesti, neminovno percipiramo energiju straha, neizvesnosti, brige i okrenuti smo ka spolja …

( Da li znate nekoga ko je u sada u paničnom strahu od bolesti? Da li je toj osobi život lagan? Nije. Da li ta osoba ima viziju svetle budućnosti? Nema.)

Ako želite da im pomognete, ispričajte im priču o starcu koji je svom sinu dao crnu i belu kutijicu kada je mladić krenuo u svet. Rekao mu je da kada bude mnogo loše, otvori crnu kutijicu i pročita poruku, a kada mu bude mnogo lepo otvori belu kutijicu i pročita poruku. U svakoj kutijici je pisala ista poruka:

– I TO ĆE PROĆI –

Ovu priču verovatno već znate, ali nije na odmet da se prisetite i da možda nekoga podsetite…
Dobra vest je da svako od nas ima mogućnost da napravi izbor kome i čemu će davati svoju energiju.
Kako biste se oslobodili neprijatne energije postavite pitanje sebi:

Kome ovo pripada? Kome pripada sav ovaj strah?

Mi kao energetska bića percipiramo šta se dešava oko nas i često preuzimamo misli, osećaje i emocije iz naše okoline. To je kao kada uđemo u oblak nečijeg parfema i ponesemo ga sa sobom. Tako lako preuzmemo i energiju grupe ili drugih ljudi. Dovoljno je samo da osvestimo da smo ušli u kolektivnu (ne)svest i da se ponovo okrenemo sebi i svojoj istini.
Zato, ne dozvolite sebi da vas bilo ko nervira u vašem okruženju, znajte da nikada, a pogotova sada nije vreme da osuđujete ni sebe ni druge. Mi ne znamo kakav je nečiji unutrašnji svet. Budite u dopuštanju da primite ljude baš onakvi kakvi jesu bez želje da ih menjate. To vam je potrebno zbog vašeg unutrašnjeg mira. Prvi nam je cilj da uspostavimo mir. Kada uspostavimo mir u sebi, proširićemo ga i oko sebe.

Sve nas ovih dana vraća ka unutra, ka sebi. Sve nas vraća na naš novi početak. Data nam je još jedna šansa, još jedna prilika da se vratimo sebi, svrsi svoje duše i svojoj snazi.
Mislite o tome
Neka mir bude sa vama.