fbpx

Hepads i Bioenergetski balans tela

1.Hepads – Otapanje uverenja na fizičkom nivou

Pozicijski HEPAD-i su ono što stvara bol i patnju u našem telu. Pozicijski HEPAD-i (Hendikepiranje, Entropija, Paraliza, Atrofija, Destrukcija) su gledišta koja zauzimamo o bilo kojoj temi, pa se na taj način počinjemo hendikepirati vezano za ono što se može dogoditi. Kreiramo entropiju, odnosno haos od onoga što je pre bio red. Kreiramo paralizu tamo gde nismo sposobni fukcionisati. Kreiramo atrofiju i time lomimo strukturu kako ne bi bila plodonosna. Zatim kreiramo destrukciju gde svoju energiju koristimo protiv sebe i SVOG KREATIVNOG KAPACITETA.

Ovih 5 elemenata pojavljuju se svaki put kada zauzmemo neko fiksno gledište o bilo čemu – ili čvrsto uverenje. Ovaj proces otključava mesta gde smo formirali fiksnu tačku gledišta u svom telu u odnosu na bilo šta u našem životu i otkriva sva uslovljena ograničenja koja sebi postavljamo. Pozicijske HEPAD-e kreiramo sa svakim fiksnim gledištem koje zauzmemo i pri tome se moramo odreći svoje svesnosti.
Koliko fiksnih tačaka gledišta imate u odnosu na svoje telo?
Koliko fiksnih tačaka gledišta imate o poslu kojim se bavite, partnerima,deci, svom zdravlju?

Da li ste voljni imati život i življenje koje je veće od drugih?
Ako ste voljni ući u življenje bez paralize i ograničenja, onda je ovo proces za vas.

2. Uspostavljanje energetskog balansa tela

Uspostavljanje energetskog balansa tela – je telesni proces koji se koristi kako bismo odblokirali i uravnotezili svoje telo na svim nivoima.

 

Učešće na seminaru iznosi 120 eura ukupno za oba procesa zajedno, ili 65 eura ako se odlučite za samo jedan proces, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje možete izvršiti preko računa ili lično.
Za decu do 15 godina prisustvo besplatno, a od 15 do 18 godina plaćaju 50% od cene (uz roditelje koji pohađaju obuku).

Rezervacije i informacije na 063233351, Jelena Milanović

The event is finished.

Date

Feb 18 2020
Expired!

Time

17:30 - 21:30