fbpx

Sarajevo Access Facelift™ Energetski fejslifting

Access Facelift™ seminar

Kako bi bilo da samo jednim telesnim procesom rešite više različitih tegoba na svom ili telima drugih ljudi?

Access Facelift™ se razlikuje od svih drugih postupaka zato što je nežniji, lepši i lakši za vas i vaše telo. U ovaj proces je uključeno 29 različitih energetskih frekvencija. Sam tretman je veoma snažan, a u isto vreme nežan i čudesno negujuć.

Ovde se ne radi samo o spoljašnjoj lepoti, već o otkrivanju onoga iznutra što je toliko dugo bilo zatvoreno. Ovo je seminar koji podmlađuje celo vaše biće i vaše telo. Da li je moguće osećati se i izgledati mlađe, vitalnije i zdravije bez ubrizgavanja botoksa, zabadanja igli i kreiranja drugih trauma za telo?

Radeći Access Facelift™ možete preokrenuti znake starenja na licu i stvoriti sličan učinak u celom telu. Ako ga ponavljate učestalo (barem 20 puta), učinićete efekte trajnim. Osvežićete i podmladiti svoje telo i tela ljudi na kojima radite.

Na ovom seminaru naučićete kako da koristite energiju da podignete i podmladite celo svoje telo kroz mekan, ugodan, umirujući i negujući dodir na vašem licu i vratu. U toku ovih sedam sati, vi ćete primiti i dati dva kompletna tretmana energetskog fejslifta. Učićete dva načina kako se radi ovaj tretman – kontaktno i bezkontaktno. Posle završene obuke, dobijate instrukcije za rad, šemu i priručnik, kao i internacionalni sertifikat i prijavljeni ste u Access Consciousness kao praktičar.

Access Facelift™ tretmani se širom celog sveta profesionalno pružaju u spa centrima, salonima za masažu, anti-age i salonima za lepotu i negu, wellness centrima itd.

Kome je namenjena obuka?

– maserima, terapeutima, kozmetičarima, reiki, wellness terapeutima,..
– mamama, tatama, bakama, deci i svima koji žele da učine nešto dobro za sebe i svoje telo.

Nema preduslova. Nema neželjenih efekata, možete raditi i sami sebi.

Rezervacije i informacije na 063233351

Trajanje od 10 do 17h

Učešće na obuci je 36.000 dinara ili 300 eura. Za decu do 15 godina učešće je besplatno (uz roditelje), a za decu od 15 do 18 godina učešće je 50% od cene, kao i za sve koji žele da ponove obuku. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može izvršiti preko računa ili lično.

 

Još informacija možete pogledati ovde:
https://jelenamilanovic.com/energetski-fejslift/

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Oct 02 2022

Time

10:00 - 17:00