fbpx

Dokle ćeš sebe stavljati na čekanje?

Dokle ću stavljati sebe na čekanje?

Živimo u svetu u kome se mnoge stvari vrlo brzo odvijaju, a s druge strane, za neke naše lične stvari i stvari koje su nama važne, vrlo često smo skloni da sebe stavimo na čekanje. Kako to tačno izgleda?
Na primer: ” Kada budem to i to, onda ću to i to.”, “Kada budem smršala, onda ću to i to..”, “Kada nađem momka, onda ću to i to..”. Ja vas sada pitam, dokle ćete sebe stavljati na čekanje. Pogledajte u kojim sve oblastima života sebe stavljate na čekanje, šta je to što vi sebi obećavate da ćete biti ili činiti jednog dana, kada nešto bude…

Nikada se neće stvoriti idealni uslovi, nikada neće biti sve onako kako ste planirali.
Zato stavite sada na papir sve ono gde sebe stavljate na čekanje. Redom, stavku po stavku. Polako, bez žurbe. I pogledajte šta je to što možete uraditi sada. Pogledajte šta je to od čega vam srce stvarno zaigra.  Pogledajte koje su to mogućnosti koje su stavljene ispred vas i pitajte te mogućnosti, budite u energiji toga. Pitajte se da li to zapisano stvarno želite ili je to vaš stari san ili želja.

Često se dešava da se željeno i ne ostvaruje jer energetski i misaono odlažete ostvarenje želje. Jedan od najvećih ljudskih strahova je strah od uspeha. Mnogo je veći od straha od neuspeha. Šta mislite, da li i svoj uspeh stavljate na čekanje?

Da li možda i rad sa klijentima stavljate na čekanje? Mnogi moji klijenti kažu: “Radiću sa ljudima, kada naučim još to i to, ili “Potrebno mi je to i to, pa ću onda raditi.”.. Obzirom da se ja bavim edukacijom ljudi da postanu energetski terapeuti, Bars praktičari… često ih pitam: “Kada ćeš početi da radiš? A dobijam odgovore “Čekam da mi se oslobodi prostor, čekam da prođe još neki period, pa čekam ovo ili ono… Kao što vidite, to su sve izgovori. Zapišite i sve te izgovore.

I pitajte se šta je sve za vas moguće odmah, jer ono što uradite odmah iz te stvaralačke energije, energije kreativnosti, to je ono što će se ostvariti.