fbpx

Knjiga IZABERI SEBE – Jelena Milanović

“Ova knjiga je intimno svedočanstvo o jednom neobičnom životu i podsećanje da ne moramo uvek da znamo zašto prolazimo kroz određena iskustva, ali ako verujemo u snagu Ljubavi i uvek nosimo Nadu u svom srcu, naš put postaje naša staza radosti. Kad počnemo da pratimo život tada život počinje da prati nas – kaže Jelena u knjizi”

Siniša Ubović ,deo predgovora knjige IZABERI SEBE autorke Jelene Milanović

Knjiga IZABERI SEBE je autobiografska priča koja obrađuje jednu veoma zastupljenu žensku temu – kako biti uspešna i zadovoljna žena na svim poljima života, u današnje zahtevno vreme, uprkos izaovima koje donosi savremeni način života. 

Autorka knjige nas na lagan način vodi u predele svojih unutrašnjih i spoljašnjih borbi, uvida i poniranja ka samoj sebi, nekada kroz laganu priču, a nekada kroz duboke i ne baš lake trenutke sopstvenog rasta i razvoja.

U vremenu gde su sistemi vrednosti veoma uzdrmani, kao žene i majke svakodnevno se preispitujemo šta nam je na prvom mestu. Majčinstvo ili karijera? I jedno i drugo nas i hrani i razvija, a često smo rastrzane upravo između te „dve vatre“. Želimo da u svemu budemo uspešne, i da svi oko nas budu zadovoljni, a stalno imamo osećaj da nam je dan od dvadeset i četiri sata kratak. Tako živimo po inerciji, sve dok se ne dogodi nešto krupno što će nas vratiti na naš put. Put povratka sebi.

Ako se pitate:

“Kako da izađem iz svog začaranog kruga? Zašto se ovo baš meni dešava? Ima li kraja ovome?” (šta god da je u pitanju) – onda je ovo knjiga za vas.

Knjigu možete proučiti i putem telefona 063 233 351

Naslov originala: IZABERI SEBE
Autor: Jelena Milanović
Izdavač: Čigoja štampa
Oktobar, 2017.